Емоция и самочувствие 50+

Заповядайте да продължим разговора си за eмоцията и самочувствието на зрялата жена заедно с психолога г-жа Весела Драганова. Този път ще поговорим за въпросите, които ни развълнуваха и ни накараха да се замислим, за промените и изборите, които всяка от нас прави. Тези от вас, които ще се влючат за първи път, могат да научат повече за нашата инициатива АКАДЕМИЯ 50+ по време на беседата.

Бяхме планирали срещата да се състои в залата на Сдружение „Поколения”, но г-жа Вихра Пешева ни изненада приятно, като ни покани в нейната прекрасна галерия за съвременно изкуство. В това пространство с атмосфера, обитавано от духа на творчеството и красотата, можем да се отпуснем, да се заредим с положителни мисли и да отворим сетива за собствения си свят.

27. февруари – четвъртък, 18.30 ч.

  • единично посещение              15 лв.
  • ако доведете приятелка        12 лв.

Мин. брой участници – 10

Моля да потвърдите участието си най-късно до 25 февруари – на имейл academy50plus@gmail.com или на телефон: 0889 80 22 31

Сигурни сме, че ще прекараме времето приятно!

Галерия АСТРИ, ул. „Цар Самуил” № 34, (от спирката на трамваите на ул. „Алабин”, през тунела на Стопанска камара по посока НДК, от лявата страна на улицата, преди да се излезе на ул. „Солунска”)

Gallery2    Gallery3   Gallery1

www.astrygallery.com