Посетете официалната уебстраница и платформа за онлайн обучение на проект WHOLE

Седем партньорски организации от пет страни от Европейския съюз и Израел  разработиха уебсайт, който има за цел да подобри благосъстоянието и здравето на хора в напреднала възраст и лицата, които се грижат за тях, в областта на физическата активност и здравословното хранене.

Освен това се надяваме, че предложената информация е не само полезна, но и забавна за всеки, който реши да я ползва!

Леки упражнения може да се демонстрират на възрастни хора или в домове за грижа за хора в напреднала възраст, самостоятелно или в рамките на група. Предлагаме над 350 записани под формата на видео упражнения и се надяваме, че всеки ще намери по нещо за себе си! Всеки може да състави своя собствена тренировъчна програма. Тази опция може да представлява особен интерес за формални или неформални болногледачи и медицински сестри, които работят с групи хора в напреднала възраст.

Болногледачи на отделни лица, могат да изготвят специална подходяща специална програма, при изпълнението на която може да се оцени индивидуалния напредък в подобряване на състоянието на лицето, за което се грижат.

В допълнение към широката гама от упражнения има ценни съвети за хранене и полезна информация по въпроси, специфични за тази възрастова група. Стойността на уебсайта е, че е научно базиран на движението и храненето и е разработен съвместно от университетите, участващи в проекта.

Посетете www.project-whole.com , където ще намерите подробности за партньорските организации, които с радост ще отговорят на вашите въпроси и ще ви изпратят допълнителна информация. Използването на началната страница е безплатно, финансирано от Европейския съюз и е достъпно на петте езика на партньорите по проекта. (Английски, немски, български, гръцки, иврит)

Очакваме вашите отзиви!